James Hardie

Een project van ThobenMinten waar de relatie met buiten een speerpunt bleek.

VAN BESLOTEN NAAR OPEN
We zochten in ons werk naar een open structuur, waar zonder overlast kan worden samengewerkt. Naar afgeschermde delen in een open ruimte, waar je zowel individu bent als onderdeel van een groep. Werkplekken gericht op het natuurlijke licht, een geluk bij dit pand waar de relatie met buiten vanaf de bouw een belangrijk speerpunt bleek te zijn.

DE LAT VAN REALITEIT
Om de ruimte efficiënt te kunnen gebruiken, besloten we zitelementen om te toveren in handige opbergruimtes. De huisstijl voerden we door in het ontwerp, door het kleurgebruik en planten. Veel planten. We zijn ervan overtuigd dat planten een ruimte laten leven en goed is voor het welzijn van de medewerkers.

KLEUREN VERBINDEN
Met kleurvlakken verbinden we de ruimte, via vloeren en wanden. De groene vlakken doen denken aan een vloerkleed die de gezamenlijke ruimtes typeren. Op neutraal grijs wordt gewerkt. De kleuren zetten ook aan tot beweging. Ze leiden je intuïtief door de ruimte.