Kidsrooms voor hotelketen

restaurant met greenhouse

Samen met Studio Stoerrr hebben wij voor een internationale hotelketen een ontwerp mogen maken voor alle kidsrooms. Dit ontwerp komt in het designboek te staan zodat alle hotels van deze keten volgens ons concept gemaakt gaan worden. Uitgangspunt hierbij is het stimuleren van het family-gevoel; samen ontdekken, samen leren, samen onvergetelijke avonturen beleven.

Plattegrond kidsrooms

ZONERING

Omdat de verschillende leeftijdsgroepen andere behoeftes en wensen hebben zijn de ruimtes onderverdeeld naar leeftijd maar lopen toch vloeiend en zonder al teveel muren in elkaar over. Het middengedeelte is waar iedereen bij elkaar komt en hier is een café met greenhouse, waar kinderen zelf aan de slag kunnen met kruiden, plantjes en zaden.

BIOPHILIA

Dat het interieur zoveel mogelijk gebaseerd moest zijn op de principes van biophilic design was meteen duidelijk. In Amerika is deze ontwerpmethode al veel bekender dan bij ons en worden de voordelen hiervan veel meer ingezet in projecten. Je ziet dit terugkomen in de vormentaal hierboven en ook in het materiaalgebruik dat we voorgesteld hebben.

Materialen moodboard hotel

COVID-19

We hebben een schetsontwerp en een voorlopig ontwerp aangeleverd maar helaas kwam er toen een pandemie voorbij waardoor alle lopende projecten stopgezet zijn. Uiteraard hopen we dat we binnenkort weer door mogen met dit geweldige project.